Kärlek hjälper test, vi är i aktion

- Jun 07, 2018 -

Den 7-8 juni 2018 var det en dag då studenterna som studerade hårt i klassrummet i tre år rusade till provrummet. Det var också dags för föräldrar att vänta sina barn utanför provrummet. Denna undersökning bestämde elevernas öde och var fylld av deras längtan om framtiden. Det förkroppsligade också föräldrarnas stora önskningar.


För att hjälpa majoriteten av de undersökta anländer säkert, snabbt och i tid, och för att nå ett högre mål med ett bra fysiskt och psykiskt tillstånd, lanserade Henan Yuntian-koncernen Zhonghe Taxi Co., Ltd. den 6: e "Love Helps Test" välgörenhetshändelse i 2018. Använd våra åtgärder för att ge kandidater vår vård och hjälp.


Love helps test we are in action.jpg



Innan tillträde till college inträdesprovet krävde Zhonghe alla förare att inspektera fordonen för att säkerställa att fordonen var i gott skick och städat och rent. Tidigt på morgonen den 7: e drev fordon av Zhonghe Taxi shuttled genom gatorna. Kandidaterna viftade på vägen, och de tog korten gratis. Inga avgifter debiterades.


Love helps test we are in action23435356435.jpg


För att undvika att påverka kandidatens psykologi är föraren skyldig att inte fråga kandidatens undersökning i mitten av tentamen och det är förbjudet att använda ljudsystemet på bilen. Det är förbjudet att ta privata aktiviteter när kandidaten överförs. Om kandidaten behöver hjälp (till exempel att glömma att ta in entrébiljetten, etc.), ska föraren hjälpa kandidater i första hand, samtidigt ringa 110 till kommandocentralen för hjälp, för att få trafikpolisen att ordna kanaler eller polisbilar för att leda vägen, för att hjälpa kandidater att snabbt och säkert lösa problem.